background

De uitvaart DVD. Hoe het werkt en wat het kost

Wat doen we

Omdat we begrijpen dat u geen andere mensen bij de uitvaart wilt dan degene die u hebt uitgenodigd, maar wel graag beeldmateriaal wilt van de plechtigheid, bieden we een registratie aan waarbij er geen cameramensen in de zaal aanwezig zijn. Dat doen we door gebruik te maken van geavanceerde hele kleine draadloze camera's welke op afstand kunnen worden bediend. Er komen op enkele plaatsen in een zaal, meestal verdekt opgesteld, van deze camera units te staan. Deze vallen niet op omdat ze zo klein zijn. Vanuit een andere ruimte worden deze camera's, indien nodig, geruisloos bediend, zodat u en uw gezelschap nauwelijks weet heeft van de aanwezigheid van onze camera's. Omdat het ook nog draadloos is kunnen de camera's heel makkelijk overal worden geplaatst. Zelfs in een eerder of later stadium, bij bijvoorbeeld het sluiten van de kist, de condoleance of op de begraafplaats.

Wat is de meerwaarde?

Op de meeste locaties is geen camera- of filmtechniek aanwezig. Is dat er wel, dan is het vaak maar 1 positie en onbediend achter in de zaal, waardoor je uiteindelijk bijna niets kunt zien. Met onze techniek heeft u wel de (klein)kinderen duidelijk in beeld die een kaarsje aansteken bij de kist, heeft u een mooie close-up van de sprekers, van de eventuele zangeres of van de schoondochter die een gedicht voorleest. Juist die beelden die de beleving creeren, die je meenemen alsof je er bij bent. Dat kan natuurlijk ook met traditionele camera's, maar dat is afgezien van een vaak veel hoger tarief ook nog eens hinderlijk. Ondanks dat de cameramensen zich terughoudend en correct gedragen zijn ze toch duidelijk zichtbaar aanwezig. De ervaring leert dat zowel de familie als de gasten dat minder prettig vinden.

Wat kost het en wat is er mogelijk

Om met het laatste te beginnen: alles is mogelijk. We kunnen deze camera's overal kwijt, alleen de vraag is of je dat moet willen.
Dit zijn de standaard mogelijkheden:

  Basisproduct:
 • DVD registratie van de plechtigheid (3 a 4 camera's): 395,00 euro
  Binnen 40 km vanaf Zwolle
  Extra aanvullingen:
 • Beelden op de begraafplaats (zelfde dorp/stad): 100,00 euro
 • Extra DVD's (we leveren standaard 2 gratis) per stuk: 7,50 euro
 • Plaatsing van de gehele film binnen 24 uur op internet (niet openbaar) voor mensen die er niet bij konden zijn: 125 euro
 • Toeslag 41 - 100 km vanaf zwolle: 60 euro
 • Toeslag 101 - 160 km vanaf zwolle: 120 euro

Al deze beelden maken we met op afstand bestuurde camera's
(vanuit een andere ruimte).
Uiteraard zijn andere opties in overleg mogelijk.
Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw.