background

Over Uitvaart-Registratie.nl

De achtergrond van ons bedrijf

Wij zijn Herman en Gerda van der Haak. 
Ons bedrijf heeft haar wortels in de bedrijfsfilms en in de evenementen registratie. Sinds jaar en dag maken we bedrijfsfilms, waarbij het gaat om inleving in de klant. We zijn als geen ander in staat om te vertalen welke sfeer of welk gevoel er bij onze klanten leeft. Dit aangevuld met onze ervaring in de evenementen en meer camera-registratie maakt dat we voor elk project een passende productie kunnen leveren.

Waarom dvd registratie van uitvaarten

Helaas heb ik in 2014 mijn eigen vader moeten verliezen. We merkten dat er in die periode erg veel geregeld wordt, bedacht wordt en dat er veel overleg en hectiek is in de periode voorafgaande aan de uitvaart. Op de dag zelf wordt je grotendeels geleefd en ben je hoofdzakelijk bezig met verdriet en het zo goed mogelijk laten verlopen van de uitvaart. Dat is immers het laatste wat je kunt doen voor je dierbare. Ondanks dat we zelf films en registraties doen hebben we destijds voor een door het crematorium geleverde dvd gekozen. Een dvd welke vanaf 1 positie, nl achter in de zaal, de hele uitvaartplechtigheid in beeld brengt, maar op zo'n afstand en met zo'n beeldkwaliteit dat er nauwelijks wat op te herkennen valt. En dat is ook logisch. Een uitvaartcentrum is nu eenmaal geen filmproducent. Echter wij missen nu wel de close-ups van de sprekers, het aansteken van de kaarsjes door de kleinkinderen, noem maar op. Dat deel in een film dat je het gevoel geeft er bij te zijn.

Daarom hebben we besloten om tegen een zeer betaalbaar bedrag en zonder dat er mensen aanwezig zijn in de zaal een HD kwaliteit filmproductie te leveren aan al die mensen die na verloop van tijd nog eens willen terugkijken wat er ook weer allemaal gebeurde, wie er was en wat er werd gezegd.

Hebben we ervaring binnen de uitvaartbranche?

We hebben inmiddels ook gedegen ervaring binnen de uitvaartbranche opgedaan. Niet alleen hebben we enkele bedrijfsfilms gemaakt, waarbij we complete uitvaarten in scene hebben gezet. We hebben ook daadwerkelijk diverse uitvaarten in beeld gebracht. Verder hebben we op dit gebied films gemaakt op bestaande muziek welke door de overledene was uitgezocht. Hierbij moet u denken aan een levensverhaal in foto's en filmfragmenten. Tot slot hebben we interviews gedaan van terminale patienten, welke als nagedachtenis na het overlijden aan de kinderen werd geschonken. Hiervan is uiteraard materiaal beschikbaar welke op verzoek kan worden getoond.

Hoe werkt het en wat kost het

Kijk onder het kopje de registratie hoe alles in zijn werk gaat, wat het kost en hoe het kan dat er geen mensen van ons in de zaal aanwezig zijn tijdens de uitvaart.